sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Punnituspäivä, ties kuinka mones

Tänään vaa'anlukema oli laskeutunut viimeisimmästä virallisesta punnituksesta 70,2 kiloon eli parissa viikossa -800g. Ihan kiva lukema, mukavasti siinä lähellä, että kohta paino voisi alkaa kuutosella, varsinkin kun nyt paino keikkui 70,0 ja 70,2 välillä pitkään. No, mun tahtiin siihenkin saattaa mennä aikaa. Vyötärönmittakin näytti olevan nyt sellaisen sentin verran aiempaa pienempi. Kiva, ilahduttava yksityiskohta.

Nyt mulle tuleekin näiden punnitusten suhteen pieniä ongelmia. Ensi viikon sunnuntaina en ole kotona, enkä seuraavanakaan (vähän epäsäännöllistä elämää taas vaihteeksi). Periaatteessa siinä välissä olisi tasan yksi aamu, jolloin olen oman vaa'an äärellä, mutta silloinkin tekee vähän tiukkaa. Tuona aamuna pitäisi lähteä kotoota jo ennen viittä aamulla ja varmasti olisi muutakin tekemistä kuin punnailla itseään. No, jonkinnäköisen ryhdin säilyttämiseksi, varmaan mun kuitenkin pitäisi yrittää punnata itseni tuolloin. Toinen juttu sitten onkin, että en ole juuri tietokoneenkaan ääressä parina lähiviikkona.

Eilen onnistuin tekemään löydön. Aloin ajatella, että joskus kuutisen vuotta sitten mulla oli todella nätti vähän sellainen kotelomallinen mekko. Mietin kovasti, olenko jossain vaiheessa luopunut toivosta mahtua kyseiseen leninkiin ja heittänyt sen UFF:in laatikkoon. Menin sitten kuitenkin kellariin kaivelemaan ja mekko löytyi. Pitihän sitä sitten testata,että olenkos minä nyt siihen sopiva ja kyllä, se istui todella hyvin. Oikein hyvä, koska kysessa todella on yksinkertainen, mutta tyylikäs mekko. Löysin myös kesämekon noin kolmen vuoden takaa, mutta sepäs olikin jo aivan ylisuuri (sellainen mekko, jonka kuuluisi olla yläosastaan vartalonmyötäinen näyttää todella hassulta päällä lörpöttäessä).     

2 kommenttia:

blueberry kirjoitti...

vaatteiden jääminen suureksi on yleensä paljon harvinaisempi "vaiva" kuin se, että ne tuntuvat kutistuvan itsestää kaapissa. Joten elä murehdi kovin paljon suureksi jääneitä vaatteita, ne voi myydä tai antaa eteenpäin, tai pienennyttää, jos niitä tahtoo vielä käyttää :)

Demetrainen kirjoitti...

Totta. Piti oikein muistella, että onhan sitä aika todella moni vaatekappale jäänyt aikanaan liian pieneksi ja lahjoitettu sinne UFF:ille. Ainoastaan ne kaikista kivoimmat on säilytetty. Liian isoa sentään voisi ainakin kokeilla pienentää, tosin mun käsityötaidoilla tulos ei ole ihan taattu.