sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Auringonpaistetta

Hähää! Eipäs olekaan krapulaa. Ilmeisesti kunto on sen verran kohonnut, että toisin kuin aikaisemmin en tarvinnutkaan niin paljon "juomataukoja", vaan sain enemmän kiksejä hyvään musiikkiin tanssimisesta. Tämän seurauksena join tavallista vähemmän. Itse asiassa, olen tavallista vireämpi ja nyt tekisi mieli lähteä ulos kävelylle, ilma näyttää niin mahtavalta.

Oli melkoisen mielenkiintoinen kokemus eilen laittautua oikein tosissaan: vaatteet, meikit, hiukset etc. Arkivaatteissa sitä jotenkin pääsee hautautumaan vaatteisiin niin, että muutosta entiseen ei niin huomaa, mutta bilelookissa. No, jos ei olisi ollut melkoisen vahvaa silmämeikkiä, niin olisin saattanut alkaa parkua. Minähän saan itseni näyttämään... aika hyvältä. Okei allit ovat vielä turhan paksut ja hametta nostamalla olisi näkynyt paksut reidet ja rehevä takamus, joten työstämistä vielä on sen 9 kilogramman edestä. Kuitenkin alkoi tuntua siltä, että ehkä mun ei tarvisisi enää häpeillä ja piilotella kroppaani. Ehkä en näytä sen kummallisemmalta kuin useimmat muutkaan. Runsaammat muodot, no big deal. Jostain epäloogisesta syystä tämä ajatus tuntuu enemminkin kannustavan laihduttamaan ne 9 kiloa pois entistä vahvemmalla innolla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olempa ettinyt tämän tyyppistä blogia, itse laihdutan normaalipainon sisällä (Ylimmästä reunasta BMI:stä suuntana alempiin numeroihin :)! Oootpas saanut ihania tuloksia jo aikaan ,HUH! ja onnea jatkoon!

Demetrainen kirjoitti...

Kiitos paljon!