sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Vaakailua

Plääh! Paino 71,0 kg elikäs 200g plussaa. Olkoonkin, että se taitaa olla turvotusta (hormonit, suolaiset silakkapihvit), niin silti ärsyttää vähän. Periaatteessa yritän ajatella järjellä, että jos olen ollut viimeksi tavoitepainossani sellaiset 15 vuotta sitten niin ei siihen ihan hetkessä palata ja välillä voi tulla takapakkia. Käytännössä, no ärsyttää. Olisi mielummin vaikka vain vähän alaspäin, mutta plussaa... hyyyi. Tästä sitten jatketaan ens viikkoon ja parempiin pudotuksiin.

Ostin muuten sellaisen vaa'an, joka näyttää rasva-, vesi-, ja lihasprosentin. Olin haaveillut sellaisesta jo pidempään, mutta tuollaiset kehonkoostumusta analysoivat vaa'at näyttivät olevan yleisesti aika kalliita. Ajatus siitä, että maksaisi lähemmäs sata euroa siitä, että saa laitteen, joka luultavasti ahdistaa ja masentaa mieltä, ei ole innostanut. K-Citymarketissa sattui kuitenkin olemaan vaa'at alessa ja haluamani maksoi alle 20 euroa, joten hankin sitten sen. Kyllä, tulos oli ahdistava ja masentava. Rasvaa on ikä ja sukupuoli huomioonottaen TODELLA paljon, vettä liian vähän ja lihaksia luultavimmin liian vähän. Hyi yäk!

Rasvaprosentinmittaukset eivät tietty ole mitenkään erityisen luotettavia, mullakin on vaihdellut paljon riippuen mittaushetkestä. Kuitenkin vaikka käyttäisi millaisia virhemarginaaleja, niin tulos on kauhistus. Sen verran paha tulos oli, että painoindeksi "vähän alle 28", kuullostaa paljon paremmalta kuin rasvaprosentti "ihan hirvittävä, en kehtaa edes sanoa ääneen". No, onpahan nyt sitten lisää mitta-asteikkoja joilla voin seurata tämän laihdutuksen edistymistä.

Ei kommentteja: