sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Flow

Nousen ylös, pukeudun treenivaatteisiin, laitan sykemittarin paikoilleen ja mp3:n kuulokkeet korviin. Jos tässä nyt ainakin parin biisin verran jumppailisi. Tiedän tavallaan jo nyt että ei se niin mene. Ei koskaan.

Ensimmäinen biisi ja sykemittari käyntiin.  Rauhallinen intro alkaa ja tartun puntteihin, nostan ne ylös ja lasken hallitusti pään yläpuolelta pään taakse. Musiikissa tahti kovenee, puntit nousevat sen mukana kiivaammin välillä eteen, välillä sivulle, välillä ylös. Hymyilen sanoitukselle ja lämpenen. Lopulta biisi vaihtuu.

Rajumpaa rokkia. Menen selälleni ja alan tehdä vatsalihaksia. Sarja eteen, kierrot ja alavatsa, ja uudestaan. Yllätyn kun biisi loppuu, olisinhan voinut tehdä vielä lisääkin. Lattareita väliin. Lantio ja vatsa hytkyvät. Jaloilla yritän muodostaa yksinkertaisia tanssikuvioita. Kädet kiemurtelevat tahtiin. Onneksi olen yksin kotona, eikä kukaan näe. Tanssilajit vaihtuvat välillä rajummiksi ja välillä rauhallisemmiksi.

Voi ei! Puhelin. Yritän päästä äidistä eroon mahdollisimman nopeasti, jotta pääsisin takaisin rytmiin. Ja kappale vaihtuu. Tavallisia  aerobickuvioita, jotka saavat hengästymään, ja räppiä rentona kuminauhan kanssa. Vielä muutama lattari ja tiedän olevani jo väsähtänyt. Viimeinen biisi, teknoa, ja kaikki jäljellä oleva energia siihen hulluna pomppien. Ja loppu. Hoipun keittiöön hakemaan palautusjuoman ja alan kevyesti venyttelemään.

1 h 42 min
1019 kcal
keskisyke 156
max syke 187   

Ei kommentteja: