sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Punnituspäivä

Tänään on taas virallinen punnituspäivä, tulos 72,8 kg eli 600g pudotusta reilussa viikossa. Hyvä tulos. Olisihan se tietysti mukavaa, jos paino tippuisi nopeammin, mutta tätä tahtia mentäessä varmaankin pudotus tapahtuu pääosin rasvakudoksesta ja vähemmän lihaksista. Eihän tämä massa nyt aivan yhtäkkiä ole tähän tullutkaan, joten pitänee yrittää olla kärsivällinen.

Lisäksi vyötärönympärys oli sentin kapeampi kuin viikko sitten. Tosin tuo vyötärönympärys on alkanut käydä sellaiseksi vähemmän kiinnostavaksi mitaksi. Rasva lähti nimittäin syksyllä ihan ensimmäisenä tuosta vyötäröltä. Nyt vyötärönympärys on itse asiassa aika kapea, mutta sen alapuolella sitten lantio, takamus ja reidet...no, olen erittäin päärynäinen muodoiltani.  Sitä sanotaan, että tällainen päärynä olisi terveellisempi vaihtoehto kuin omppu. Peilistä katsottuna kuitenkin turhauttaa, kun on navasta ylöspäin ja polvista alaspäin ihan ok ja aivan kaikki ylimääräiset kilot majailee sitkeästi siinä välillä.  

Tänään saatan ostaa suklaata. Ehkä. Viimeksi olen syönyt suklaata joskus joulun tienoilla, joten ei se muutama hallittu suklaakonvehti haittaa, kunhan ei tule tavaksi. Suklaan saaminen tosin edellyttää pientä matkustusta. Olen ajatellut asian niin, että kun makeat herkut on rajoitettuja, niin niiden herkkujen joita syön on oltava oikeasti hyviä, joten suklaa on sitten käsintehtyjä konvehteja (itse asiassa en ole koskaan pitänyt "levysuklaasta" ja aika harvoista suklaapatukoistakaan). Ulkona tosin on aika kylmä, joten saa nähdä viitsinkö lähteä vai jättäisinkö johonkin myöhempään tilaisuuteen. Tänään siis olen joko laiska tai syön suklaata (on tässä vaihtoehdot!).

Ei kommentteja: